FOTOS Cremen uns contenidors en ple barri de Sant Pere de Terrassa

Els fets van passar aquest diumenge a la tarda a la cantonada entre els carrers de Ponent i de la Llibertat | Els veïns denuncien que en aquest lloc s'hi aboquen habitualment mobles, electrodomèstics i matalassos

Incendi d'uns contenidors al barri de Sant Pere de Terrassa
Incendi d'uns contenidors al barri de Sant Pere de Terrassa | Elliot Fernández
La Torre
14 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:25h
Un desconegut va provocar un incendi en una bateria de contenidors aquest diumenge, sobre les tres de la tarda, en ple barri de Sant Pere de Terrassa. El foc, a la cantonada del carrer de Ponent i el carrer de la Llibertat, va causar desperfectes a un cotxe que estava estacionat al costat i a la façana de l'edifici del davant, segons informa el veí Elliot Fernández.

L'incendi va afectar també la vorera i l'asfalt del carrer, i va provocar el tall del subministrament dels serveis de fibra òptica, perquè es van cremar els cables. El foc va estar a punt d'entrar també a un garatge comunitari, fet pel qual va saltar l'alarma anti-incendis.

L'actuació de veïns i dels Bombers van evitar mals majors. A més dels Bombers i de la Policia Municipal, també es va desplaçar una ambulància, perquè hi havia el temor que una veïna s'hagués intoxicat pel fum. Els serveis mèdics, però, no van haver d'actuar finalment.

Segons Fernández, en aquest punt s'acumulen diàriament escombraries de tot tipus, així com matalassos, mobles o electrodomèstics. L'Ajuntament de Terrassa ha estat interpel·lat per solucionar el problema, però no s'han canviat de lloc els contenidors ni s'han buscat altres alternatives.
 

Incendi d'uns contenidors al barri de Sant Pere de Terrassa Fotos: Elliot Fernández