Dansa i teatre físic al Teatre Alegria amb Time Takes The Time Time Takes

Aquest diumenge, Guy Nader i Maria Campos porten el seu espectacle a Terrassa

Time Takes The Time Time Takes
Time Takes The Time Time Takes | Alfred Mauve
La Torre
12 de novembre del 2016
Aquest diumenge el Centre d'Arts Escèniques de Terrassa presenta al teatre Alegria l'espectacle Time Takes The Time Time Takes, una creació dels reconeguts ballarins Guy Nader i Maria Campos.

Després de set anys de col·laboració, Guy Nader i Maria Campos han creat aquest espectacle de dansa i teatre físic que es podrà veure a Terrassa. La peça és una conversa dinàmica i física basada en la repetició i amb un leitmotiv clar: el moviment del pèndol per simbolitzar els mecanismes de mesura del temps i l'espai.

Time Takes The Time Time Takes sorgeix de l’admiració pel ritme i la musicalitat que crea el moviment i el ritme latent i constant del pas del temps. Partint d’una tasca física senzilla com és el moviment pendular, creen una seqüència d’engranatges formada per cinc cossos. Una proposta física, arriscada i de precisió que vol transmetre la idea del temps com un contínuum.

T.T.T.T.T.T. és una manifestació poètica i coreogràfica, un exercici físic, visual i sonor que explora l’espai com una partitura entre el so i el moviment i que compta amb la col·laboració del músic Miguel Marín per crear in situ el paisatge sonor. Una experiència on el públic podrà percebre el pas del temps a través de les seves oscil·lacions, repeticions i ritme.

L'espectacle és una nova col·laboració del coreogràf libanès Guy Nader i la ballarina catalana Maria Campos, que treballen junts des del 2006 i han presentat les seves creacions a diferents festivals i teatres internacionals d'Holanda, el Regne Unit, Alemanya, Líban o Corea del Sud.