Les «Cinquanta ombres d'Andreu» arriben al Centre Cultural Terrassa

Aquest divendres, a les nou del vespre, Andreu Casanova presenta el monòleg que ridiculitza la coneguda trilogia "Cinquanta ombres d'en Grey"

Cinquanta ombres d'Andreu
Cinquanta ombres d'Andreu | CCT
La Torre
10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:28h
Aquest divendres arriba a Terrassa el monòleg Cinquanta ombres d'Andreu, protagonitzat per Andreu Casanova, a les nou del vespre al Centre Cultural Terrassa.

Després del llibre i la pel·lícula Cinquanta ombres d'en Grey, arriba el monòleg que el parodia. L'obra, dirigida pel mateix Andreu Casanova, ironitza i fa paròdia dels moments més coneguts de la famosa trilogia literària. Casanova es converteix en el Christian Grey de Barcelona, acompanyat per Rocío Gutiérrez, actriu que interpreta a Anestèsia, l'alter ego d'Anastasia Steele i que fa de contrapunt humorístic.

L'obra convida a participar el públic d'aquest espectacle, on, "si t'atreveixes, podràs ser partícep i compartir amb els actors les teves experiències de parella, enderrocant així tots els mites i llegendes de la parella més llegida dels últims anys". Un xou d'humor per a fans i detractors del conegut llibre.