Segon partit a casa consecutiu del CN Terrassa contra el Quadis CN Mataró

La Torre
11 de novembre del 2016
El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rebrà dissabte (18.00h) el Quadis CN Mataró en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor, la segona consecutiva a casa. El conjunt de Dídac Cobacho, que és segon a la taula després d’encadenar tres victòries consecutives, mirarà de consolidar el moment dolç que travessa davant els maresmencs, un rival sempre complicat que hores d’ara és sisè a la classificació amb sis punts. 

El tècnic local subratlla la necessitat “d’aprofitar” aquesta dinàmica positiva. “Teníem un inici de calendari dur, amb el Barceloneta primer i, després, amb rivals directes com el Mediterrani i el Sabadell i, realment, l’hem resolt bé. Crec que la competició europea ha estat una experiència que ens ha fet créixer molt i que ens ha ajudat a afrontar aquests partits importants. Començàvem amb molta exigència i ens n’hem sortit”.

Tot i això, Cobacho es mostra prudent respecte el segon lloc que ocupa l’equip a la classificació. “Nos ens el mirem, no el tenim en compte. És molt aviat i no és real. Només reflecteix la bona arrencada que hem protagonitzat, però res més”. De fet, l’entrenador egarenc remarca que el calendari no afluixa. “Dissabte ens visita el Mataró i, després, juguem contra el Canoe i el Sant Andreu. És a dir, encarem una altra tongada de compromisos contra rivals directes”. 

Cobacho afirma que els xocs contra el conjunt que dirigeix Beto Fernández sempre són “divertits i emocionants, plens d’alternatives”. “La veritat és que ens coneixem molt. Darrerament, per sort, hem estat capaços de decantar la balança al nostre favor i hem d’intentar que, a casa, continuï sent així”. L’últim precedent entre ambdós equips és ben recent. Egarencs i maresmencs es van enfrontar en els quarts de final de la Supercopa d’Espanya Six, partit que va acabar amb victòria local per 12 gols a 9. 

Respecte al planter mataroní, el tècnic terrassenc destaca l’aportació del brasiler Gustavo Guimaraes, que encapçala el rànquing de golejadors després de quatre jornades amb 14 dianes. “Està realment inspirat. Ens va fer mal en la primera fase del partit de la Supercopa, fins que el vam pressionar de més a prop i el vam poder aturar”. Cobacho també esmenta la qualitat dels dos boies, l’holandès Thomas Lucas i Àlex Codina.