Una parella amb un nadó s'inventa una discussió per poder robar en una botiga

Els fets van passar a la plaça d'Anselm Clavé de Terrassa | Van aprofitar la confusió per fugir amb peces de roba furtades

La Torre
10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:55h
Al voltant del migdia d'ahir dimecres, la dependenta d'una botiga de la plaça d'Anselm Clavé va avisar la policia perquè una parella que anava amb un nen petit havia sostret diverses peces de roba del seu establiment.

La treballadora va explicar que el mètode del robatori havia estat pintoresc: l'home de la parella havia propiciat una petita discussió per confondre els treballadors i els clients, i així hauria facilitat que la dona pogués amagar la roba furtada i marxar del lloc amb el nadó. Tot i que van intentar retenir-los, van sortir de la botiga, l'home en direcció a la rambla d'Ègara i la dona cap a la plaça Vella.

Els policies van fer una batuda per la zona, trobant l'home a pocs metres de la botiga. Tot i que el van escorcollar i no li van trobar res que hagués estat robat, la venedora el va identificar com un dels autors. La dona no va ser localitzada, però sí que es van endur l'home, a qui es van instruir diligències penals per furt que van ser derivades al jutjat de guàrdia.