L'Ajuntament de Terrassa lliura material formatiu a les entitats que ensenyen català a estrangers

Es tracta de dossiers que facilitaran l'aprenentatge, una de les demandes de les vuit entitats

Meritxell Lluís, reunida amb representants de les entitats.
Meritxell Lluís, reunida amb representants de les entitats. | Aj. Terrassa
La Torre
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:23h
Aquest dimecres, la regidora de Ciutadania i Qualitat Democràtica de Terrassa, Meritxell Lluís, es va reunir amb les entitats i serveis de la ciutat que integren el grup de recursos formatius en llengua catalana.

La regidora va lliurar a les entitats uns dossiers didàctics editats per l'Ajuntament de Terrassa a partir de materials creats per la Generalitat de Catalunya, per a facilitar la seva tasca formativa.

El grup de recursos formatius en llengua catalana, liderat per l’Ajuntament de Terrassa des de 2003, està format per Càritas, Acau, Amal, Veu Pròpia, Fundació Maria Auxiliadora, el Centre de Normalització Lingüística, el Servei de Biblioteques i l’Escola d’Adults de Terrassa. Tots plegats treballen per a la promoció de l’autonomia personal i la igualtat d’oportunitats des de l’aprenentatge de la llengua catalana.

Les entitats, amb personal voluntari, realitzen periòdicament formacions a persones que tenen interès a aprendre la llengua, principalment d’origen estranger. Una de les demandes o preocupacions sorgides d’aquestes entitats era la manca de materials didàctics i de suport. Per aquest motiu l’Ajuntament ha editat els dossiers que la regidora va lliurar ahir a les entitats.