Denuncien un home per conduir sota els efectes del cànnabis i a la seva acompanyant, per portar marihuana

La Torre
10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:59h
Passava mitja hora de la mitjanit d'aquest dimecres quan els agents de la Policia Municipal van aturar un vehicle, en un control de trànsit al carrer de Carrasco i Formiguera, al barri del Roc Blanc de Terrassa. El conductor tenia símptomes evidents d'anar sota els efectes d'alguna substància psicotròpica.

L'individu va ser traslladat a les dependències policials, on va ser sotmès a les proves del drogotest i va donar positiu per consum de cànnabis. El conductor va ser denunciat, i també ho va ser la seva acompanyant, per possessió de drogues: portava 1,8 grams de marihuana al damunt.

La mateixa matinada de dimarts a dimecres, però sobre dos quarts de cinc del matí, una patrulla va aturar un conductor per una infracció de trànsit. Els agents van detectar ràpidament que presentava símptomes d'haver consumit alcohol, i el van fer bufar. Efectivament, el resultat va ser positiu: de 0,43 mg/l.

En tornar a bufar, a l'etilòmetre de precisió de la comissaria, va donar una taxa de 0,41 mg/l i 0,44 mg/l, pel qual també va ser denunciat.