Els múixers del Club d'Esquí Terrassa, al podi de totes les competicions on participen

Vicente i Lucas Cebrián, entrant a meta
Vicente i Lucas Cebrián, entrant a meta | CET
Redacció
11 de novembre del 2016
La secció de múixing del Club d'Esquí Terrassa, del Centre Excursionista de Terrassa, va pujar al podi de totes les competicions en què va participar el cap de setmana passat.

Les noves incorporacions de múixers al club, provinents de l'Aragó, van assolir places de podi al Campionat Basc-Navarrès de Múixing en Terra. La prova es va disputar a la localitat d'Antzin, i va estar programada per dues mànegues.

En la categoria de quatre gossos, Lucas Cebrián, de 15 anys, va assolir la segona posició a la primera mànega, per davant del seu pare, Vicente Cebrián. José Luis Caso, amb contratemps a la pista, va quedar sisè.

A la segona mànega, Vicente Cebrián va aconseguir retallar el minut de diferència amb el seu fill i va quedar en segona posició del campionat, només un segon més ràpid que Lucas Cebrián, que va ser tercer. José Luis Caso no va poder remuntar tot i fer el quart millor temps de la mànega, i es va quedar en la sisena posició.

També va participar a la prova, però fora de competició, el més jove de la secció de Múixing del CET, Raúl Cebrián, amb un tir de dos gossos.

D'altra banda, a la primera cursa de la Lliga Catalana de Múixing celebrada a Collbató, els múixers del CET i l'equip Vadellops, format per Jan Rigol i Roc Farnós, van assolir la segona i la tercera plaça en la categoria de quatre gossos nòrdis. Els dos s'estrenaven en aquesta categoria, ja que fins ara havien competit en categoria infantil, amb només dos gossos.