El turisme industrial continua aquest cap de setmana a Terrassa

Diumenge acaba la Setmana del Turisme Industrial, impulsada per la XATIC

La Torre
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:45h
La Masia Freixa acollirà el primer tast de Caves per Parelles de Terrassa
La Masia Freixa acollirà el primer tast de Caves per Parelles de Terrassa
Terrassa participa amb diferents activitats en la celebració de la Setmana del Turisme Industrial, impulsada per la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC, i que s’acaba el proper 13 de novembre. Sota el lema "Descobreix com es fan les coses", durant la Setmana del Turisme Industrial, els municipis que formen part de la XATIC conviden els visitants a conèixer i endinsar-se en el seu passat industrial organitzant prop d’un centenar de propostes per a tots els públics.

El servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa ofereix cada dia, fins el proper 13 de novembre, a les 12 h, l’activitat "Masia Freixa, la singularitat del modernisme a Terrassa. Vine a descobrir la Joia modernista de Terrassa, un recorregut per aquest singular edifici per conèixer els seus orígens, la seva evolució històrica o la seva arquitectura". 

Dissabte, 12 de novembre, la ruta guiada "Pinzellades modernistes" ofereix un recorregut per conèixer de primera mà la Masia Freixa i per participar en un passeig per veure les façanes modernistes més interessants de la ciutat. 

El servei de Cultura de l’Ajuntament també participa a la Setmana del Turisme Industrial amb diferents activitats organitzades pel Museu de Terrassa (més informació i inscripcions al 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o a l'adreça electrònica [email protected]):

Dissabte, 12, i diumenge, 13 de novembre, hi ha una jornada de portes obertes a la Casa Alegre de Sagrera.

Dissabte, 12 de novembre, es durà a terme l’activitat "Per quedar-se d’una peça", per a infants de 7 a 12 anys.

Diumenge, 13 de novembre, s’organitza l’activitat Itinerari Industrial per conèixer i descobrir el procés tèxtil i el recorregut que feien les matèries primeres i els productes manufacturats a Terrassa en la revolució Industrial.