Manel Pérez torna a la primera línia d'ICV Terrassa com a portaveu

L'assemblea local d'ICV dóna continuïtat a Xavi Martínez i Fabiola Gil com a coordinadors locals

La Torre
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:38h
L'assemblea d'ICV Terrassa aposta pel continuisme. En l'assemblea local celebrada dissabte passat, es va escollir la direcció local del partit, ratificant Xavi Martínez i a Fabiola Gil com a coordinadors locals. A més, va escollir l'exregidor Manel Pérez com a portaveu.

ICV va tenir en l'assemblea un marc de diàleg, reflexió i discussió per diagnosticar i fer balanç de la feina feta en els darrers quatre anys. Aquest període ha estat marcat per les darreres eleccions municipals, en què ICV va formar part de Terrassa en Comú, confluència que va esdevenir el segon grup més votat. Tot i això, ICV només està representada al grup municipal de TeC amb un regidor, l'expresident de la FAVT Emiliano Martínez. ICV forma part ara, doncs, de l'oposició, després de diversos mandats com a aliat del govern del PSC.

L'assemblea també va analitzar l'actual situació política. "Ens reiterem en la nostra proposta de referèndum és a dir, en una consulta on el poble de Catalunya elegeixi el seu horitzó sense condicionaments. Cal possibilitar que la ciutadania decideixi quin camí triar, i cal una discussió oberta de totes les possibilitats", afirmen des d'ICV en un comunicat.

L'assemblea va considerar "molt greu que el partit més corrupte de la història recent i el responsable de les retallades que tantes desigualtats i patiment generen pugui governar gràcies al suport de C's i l'abstenció del PSOE".

Així, es va expressar la "necessitat" de construir "una esquerra més eficient i amb capacitat d'oferir alternatives, a partir de les demandes de la societat". L'ecologia, la lluita contra la corrupció i les desigualtats, els salaris dignes, la participació i la regeneració democràtica són algunes de les apostes d'ICV.

Van assistir a l'assemblea membres de la Direcció Nacional, Comarcal i la Coordinadora Nacional, Marta Ribas que va fer una crida a la militància, a les persones simpatitzants i votants a sumar-se i implicar-se amb il·lusió i coratge en la "construcció del nou projecte d'esquerres".

L'assemblea d'ICV també va aprovar dues resolucions. La primera fa una crida a la ciutadania de la nostra ciutat a participar dels anhels de canvi polític i social i a sumar-se en el procés de creació "d'una nova esquerra, unitària i alternativa". Quant a la segona resolució , ICV de Terrassa reitera novament la seva aposta per la municipalització de la gestió de l'aigua i "que sigui una gestió pública, transparent, amb la participació i el control social per part de la ciutadania".