Terrassa se suma al Dia Mundial de la Diabetis amb diverses activitats

Diumenge al matí la carpa de Vallparadís serà l'escenari principal de la jornada

La Torre
12 de novembre del 2016
El proper dilluns, 14 de novembre, és el Dia Mundial de la Diabetis. Per aquest motiu, se celebraran a Terrassa diverses activitats relacionades.

Aquest diumenge, a partir de les 11 del matí, la carpa del parc de Vallparadís acollirà una gran festa amb nombroses activitats pe a tothom, organitzades per Basic-Factory i l'Associació Diabètics Catalunya. Hi haurà sessions de Body Balance (11h), de Body Combat (12h), zumba (13h), i hi participaran els Tambors de Dracs i Bruixes de Can Boada (14h). A més, durant la jornada es faran proves de glucèmia per part d'estudiants de l'Escola Universitària d'Infermeria de Terrassa. També hi seran presents Abott i Diabalance, que aportaran informació i productes.

Dilluns, Dia Mundial de la Diabetis, tindrà lloc una caminada popular que sortirà de la Bibloteca del Districte 6 (rambla de Francesc Macià, 191-193) a les 10 del matí. El recorregut serà d'uns quatre quilòmetres i mig i durarà una hora. Al vespre, com cada any, la façana de l'Ajuntament de Terrassa s'il·luminarà de color blau per commemorar aquest dia.
 
Els actes previstos amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis finalitzaran amb una xerrada dimecres, 16 de novembre, a les sis de la tarda. "Nous temps, nous tipus de diabetis, nous tractaments" és el nom de la conferència, a càrrec de la Dra. Montserrat Millán, l'educadora Núria Miró i la psicòloga Maria Pérez. Tindrà lloc a la Biblioteca Central de Terrassa (passeig de les Lletres, 1).