Granada i Huelva, aquest diumenge al cicle de Cant Flamenc de Terrassa

Redacció
12 de novembre del 2016
El I Cicle de Cant Flamenc de l'entitat Flamencología ACA Nuevos Aires del Camino, inaugurat la setmana passada, continua amb una segona sessió aquest diumenge. Després de l'èxit d'assistència i de qualitat, l'associació organitza una nova cita aquest diumenge, 13 de novembre, a les 12.30 h, al casal de Can Palet II, al carrer del Túria de Terrassa.

La sessió estarà dedicada als palos típics o originaris de les províncies de Huelva i de Granada. Començarà amb una breu explicació teòrica sobre la importància de les dues províncies en el flamenc, destacant-ne els autors i estils principals. La xerrada serà a càrrec del president de l'entitat, Pedro José Limón.

A continuació, la matinal es dividirà en dues parts: una, dedicada a Granada, interpretant tangos, fandangos, alborea i granaínas, interpretats pels cantaores Cristóbal "Marquesado" i Antonio Rodríguez, acompanyats per Juan Gallardo.

Després d'una petita rifa i un descans, a la segona meitat, el cantaor "El More", amb arrels de Huelva i moltes taules amb interpretacions al Japó, la Xina, un gran nombre de penyes i, actualment, cantaor habitual del tablao "Templo del Flamenco" de Barcelona. "El More" interpretarà diferents estils de fandangos, realitzant un recorregut pel comtat, la costa, Andévalo, la conca minera i la serra, acompanyat a la guitarra per Juan Gallardo.

Un cop acabi la matinal musical, es passarà al dinar. En aquest cas, s'ha triat un plat típic de Huelva: les papas con choco, que, amb una beguda, tindran un preu de només 5 euros. Cal fer reserva al telèfon 629 790 499, o al correu electrònic [email protected].