Atrapen dos conductors sense carnet en menys de dues hores

Un dels dos conductors va intentar salvar-se ensenyant un permís per conduir ciclomotors i, a més, doblava la taxa d'alcoholèmia permesa

NacióCastells
08 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:13h
Sobre dos quarts de nou del vespre de dilluns, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va aturar el conductor d'un vehicle al carrer de Guillem de Muntanyans, al barri del Segle XX, per conduir de manera erràtica.

Quan els agents van identificar el conductor, la central va informar-los que aquesta persona tenia el carnet retirat per una sanció arrel d'una infracció. Els policies van denunciar el conductor i, a més, va immobilitzar el vehicle.

Dues hores més tard, una altra patrulla va veure com un cotxe feia un gir prohibit des de l'avinguda de Barcelona cap al carrer de Pau Marsal, a la plaça dels Països Catalans. 

Els policies van identificar l'infractor i van comprovar que no tenia carnet de conduïr perquè se li havien retirat tots els punts; tot i això, el conductor els va ensenyar un permís per a conduir ciclomotors, però tampoc li va servir. Els policies van informar-lo que li obririen diligències penals per conduir un vehicle a motor sense el permís corresponent. A més, el conductor va doblar la taxa d'alcoholèmia permesa, fet pel qual també va ser denunciat.