Raúl Torres: «Em vull retirar al Terrassa FC»

El davanter de l'equip vermell afirma que amb Vacas surten "amb les idees més clares"

La Torre
09 de novembre del 2016
El futbolista del Terrassa FC Raúl Torres ha afirmat en declaracions al programa televisiu En Joc de La Xarxa la seva intenció de retirar-se al club egarenc. "Jo em vull retirar al Terrassa. Volia tornar al Terrassa, podia estar jugant a Segona B, però volia ser feliç a casa", ha manifestat el davanter terrassenc, format al futbol base del club.

Raúl Torres, que amb els seus dos gols va donar la victòria al Terrassa el passat diumenge contra el Júpiter, desitja que "aquest sigui l'any de l'ascens". El davanter afirma que amb el nou entrenador a la banqueta, "ara sortim més intensos, amb les idees més clares. Es nota la intensitat que posa Agustín Vacas".

Del seu primer gol contra el Júpiter, Torres diu: "Vaig celebrar el gol amb Pepe Mármol, que és el més gran que hi ha a Terrassa".

Entre d'altres coses, Torres ha assegurat que quan jugava a la Cultural Lleonesa el comparaven amb Xavi. L'excapità del Barça, precisament, va coincidir amb Iván Torres, el germà de Raúl, al futbol base de Terrassa. "El meu ídol, el meu referent sempre ha estat Rivaldo. Xavi també per la proximitat, però Rivaldo em va marcar molt", assegura el golejador del Terrassa.