Ple del CN Terrassa en el Campionat de Catalunya Frontennis

El club egarenc va acumular tres triomfs en la tercera jornada en modalitat preolímpica

La Torre
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:35h
El Club Natació Terrassa va acumular tres triomfs en la tercera jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis de Clubs en modalitat preolímpica celebrada el cap de setmana passat.
 
En Primera Categoria, el club va superar l’Igualada-Roquetes per 3 a 0. Xavi Dalmases i Àlex Navarro van guanyar per 2 sets a 1, mentre que Pol Dalmases i Dani López i Rafa Cumplido i Dani Freijo van imposar-se per 2 a 0.
 
En Segona Categoria, l’equip A va derrotar l’Abrera a domicili per 0 a 3. Les tres parelles locals, formades per Carlos Domínguez i Xavi Amatller, Sergio Jiménez i Sergio Garrido i Rafa Cumplido i Dani Freijo, van resoldre els seus partits per 2 sets a 0. Al seu torn, l’equip B va desfer-se del Sant Feliu de Codines per 3 a 0. Carlos Domínguez i Joan Grau i Xavi Segura i Miguel Mezcua van vèncer per 2 sets a 0, mentre que Iñaki Vallejo i Albert Igual van adjudicar-se la victòria per 2 sets a 1.
 
Partit ajornat
 
L’equip B de Segona Categoria va afrontar també un partit ajornat corresponent a la segona jornada contra l’Abrera, que va finalitzar amb triomf egarenc per 2 a 1. Xavi Segura i Joan Grau i Albert i Miguel Mezcua van imposar-se per 2 sets a 1. Al seu torn, Use i Albert Igual van caure per 1 a 2.