La CGT desconvoca la vaga total i indefinida dels treballadors d'Unipost

L'acció sindical ha aconseguit un seguiment de menys del 20%

per Jonathan Oca , 7 de novembre de 2016 a les 23:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La vaga total i indefinida dels treballadors d’Unipost convocada per aquest dilluns pel sindicat de la CGT a tot l’estat espanyol ha quedat desconvocada per la baixa participació. Segons el sindicat, quan es va convocar la vaga ja es va dir que si no s’arribava al 20%, s’adoptaria aquesta mesura. 

Una de les causes que ha provocat que més s’hagi sumat a l’acció sindical, ha estat el cobrament del 50% de la nòmina d’octubre aquest mateix dilluns, cap a les 15 h. Això, segons la CGT, ha estat com un caramel pels treballadors que han desistit de la lluita. 


Des de la CGT lamenten que la vaga no hagi estat més seguida per més treballadors i a través d’un comunicat avisen a l’empresa que la seva lluita no s’atura i que les engrunes de pa que dóna als treballadors no són suficients, volem cobrar el dia 1 i que se’ls pagui les nòmines endarrerides, així com les pagues. 

Si el dia 11 de novembre no han cobrat el 50% restant de la nòmina d’octubre, hi ha dues vagues convocades més que es portaran a terme per tal de fer pressió. La primera serà per 3 hores diàries i es farà del 14 al 18 de novembre i l’altra, serà total i es desenvoluparà els dies 21 i 22 d’aquest mes. 


Seguiment de la vaga a tot l'Estat:
 

Seguiment de la vaga a tot l'estat espanyol Foto: CGT

 

Arxivat a:
Economia, empresa, vaga, Unipost
Participació