El Terrassa FC i el Santfeliuenc FC acorden entrades a 5 euros per als socis

És el cinquè acord d'aquestes característiques que tanca la directiva del club terrassenc aquesta temporada

La Torre
08 de novembre del 2016
El Terrassa FC continua tancant pactes amb altres clubs de Tercera Divisió per aconseguir preus populars per als socis. En aquest cas, el Terrassa FC i el Santfeliuenc FC han arribat a un acord pel qual els socis de tots dos clubs podran veure els partits de Tercera que enfrontin a tots dos equips per únicament 5 euros.

Els socis del Terrassa FC seran els primers en beneficiar-se d’aquest acord, ja que visitaran el Municipal Les Grases aquest diumenge 13 de novembre a les sis de la tarda, en la 14a jornada de lliga. Quan el Terrassa FC rebi la visita del Santfeliuenc FC, a la 33a jornada de lliga, és a dir, el 9 d'abril de 2017, els socis del Santfeliuenc podran gaudir de les mateixes condicions i veure el Terrassa FC-Santfeliuenc FC per només 5 euros.

El pacte amb el Santfeliuenc FC representa el cinquè acord que tanca la directiva del Terrassa FC després del signat amb el CF Montañesa, la UE Sant Andreu, el Palamós CF i el CE Júpiter i continua l’estratègia iniciada la temporada passada quan clubs com l’Europa, el Sant Andreu, el Cerdanyola del Vallès, el Figueres, el Júpiter, el Santfeliuenc o l’AE Prat, entre d’altres, van pactar una política d’acords d’entrades a cinc euros per als socis del club terrassista.