Un conductor begut bufa vint vegades incorrectament en un control d'alcoholèmia i acaba detingut

per La torre del Palau , 7 de novembre de 2016 a les 19:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El diumenge a la matinada, la Policia Municipal va muntar un control aleatori de vehicles a la rambla d'Ègara, a l'alçada del carrer del Pare Llaurador. Quan faltaven vint minuts per la una, els agents van aturar un vehicle i van veure ràpidament que el conductor estava clarament sota la influència de l'alcohol.

Els policies van demanar-li que es sotmetés a les proves d'alcoholèmia, i el conductor va bufar incorrectament fins a vint vegades a l'etilòmetre, fet que provocava errors a l'hora de fer la prova. Els agents li van dir que, si no col·laborava, podria patir conseqüències penals, i el van traslladar a la comissaria perquè bufés a l'alcoholímetre de precisió.


Tot i això, com que continuava bufant de manera incorrecta, el conductor va ser detingut per un delicte contra la Llei de Seguretat Vial, per conduir begut i per negar-se a fer les proves d'alcoholèmia.

 

Participació