Els jocs acrobàtics de la Compagnie Inextremiste, al Centre Cultural Terrassa

L'espectacle Êxtremités inclou un artista en cadira de rodes, en un espectacle d'acrobàcies al damunt d'estructures efímeres, entre taulons i bombones de butà

L'espectacle Êxtremités
L'espectacle Êxtremités | Cie. Inextremiste
Redacció
08 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:41h


Aquest diumenge, la Compagnie Inextremiste visita el Centre Cultural Terrassa. Els jocs acrobàtics que desafien les lleis de la gravetat seran els protagonistes de l'espectacle Extrêmités, entre taulons de fusta i bombones de butà, que són el punt de suport on fer equilibris i elevar-se a grans salts i passos verticals. Els artistes realitzen un joc col·lectiu on demostren la seva habilitat sobre fràgils estructures; un d'ells, en cadira de rodes.

La Compagnie Inextremiste va ser fundada al 1998 i han realitzat diversos espectacles arreu d'Europa amb les seves aventures acrobàtiques. Les seves inestables estructures suportades amb bombones de butà, van ser idea de Yan Ecauvre i han estat el motor de les seves creacions: Inextremiste, Extrêmités, Extreme Night Fever i Extension.

Rémi Lecocq és un dels artistes d’Êxtremités que, després de patir un greu accident mentre practicava circ, va decidir que la seva nova condició no l'havia d’impedir de fer el que més desitjava. "Sóc un més, els meus companys ja em van advertir que no tindrien pietat de mi", afirma Lecocq a entrevistes a la premsa. Qualsevol petit gest equivocat de Lecocq pot fer trontollar tot el grup i precisament, veure totes les seves capacitats sobre la cadira de rodes, converteix aquesta funció en un espectacle únic i molt singular que deixarà a tot el públic bocabadat. 

L'espectacle Extrêmités serà al Centre Cultural Terrassa aquest diumenge, 13 de novembre, a les sis de la tarda. El preu de l'entrada és de 10 euros, tot i que el pack familiar, amb dues entrades d'adults i dues de nens, en val 30. La duració aproximada és de 70 minuts i està recomanat per a majors de sis anys.

Fitxa artística

Interpretació: Yan Ecauvre, Rémi Lecocq i Sylvain Briani-Colin.
Escenografia: Julien Michenaud, Sébastien Hérouart i Michel Ferandon.
Il·luminació: Sébastien Hérouart.
Regidors: Sébastien Hérouart.