Roger Camps, al podi de la primera prova de la lliga de veterans d'esgrima

El representant del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa ha quedat tercer a la categoria Veterans 1

Roger Camps, al tercer calaix del podi
Roger Camps, al tercer calaix del podi | CECT
Redacció
08 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:55h
El terrassenc Roger Camps ha pujat al podi a la primera prova de la lliga catalana de veterans d'esgrima, disputada aquest dissabte, 5 de novembre, a Barcelona.
 
Roger Camps ha donat una alegria a l'esgrima terrassenca pujant al podi, finalitzant la prova en un formidable tercer lloc, en la categoria de Veterans 1, entre 40 i 50 anys.
 
Després de signar una excel·lent poule amb 5 victòries i una única derrota, l'accés a les eliminatòries ha estat amb bona posició de sortida. Així ha superat els seus rivals, fins arribar a la semifinal.
 
Amb sang freda i paciència ha estat capaç de remuntar un desfavorable 2 a 6, però a la fase decisiva de l'assalt, la precipitació en les accions ofensives li ha jugat una mala passada, i ha acabat perdent per 10 tocats a 7.
 
Camps se'n torna satisfet, i amb la lliçó apresa. La Lliga Catalana de Veterans és un circuit que busca incentivar la participació d'aquells esgrimistes que en el passat havien competit en els circuits oficials, així com aquells que s'han iniciat en aquesta disciplina durant l'edat adulta.
 
Els altres participants que han pujat al podi juntament amb Roger Camps (CECT) han estat Manel Ferrer (SAM), Vladimir Jerjomin (SAG) i Marc Argemí (SAM).