Soriano Sistemes de Comunicació renova la flota de vehicles amb Toyota de Terrassa

La nova flota de l’empresa de telecomunicacions compta amb 9 vehicles del nou model Toyota Aygo

Representants de les dues empreses, amb els nous vehicles.
Representants de les dues empreses, amb els nous vehicles. | CSM
La Torre
07 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:55h
Orient Cars, el Concessionari Oficial Toyota de Terrassa, ha fet entrega de 9 vehicles Toyota Aygo a l’empresa terrassenca Soriano Sistemes de Comunicació, distribuïdora oficial de Movistar a Terrassa, entre d’altres ciutats. L’entrega dels vehicles s’ha dut a terme a les instal·lacions de Toyota Terrassa aquest divendres.

Amb aquest acord, l’empresa de telecomunicacions renova la seva flota de vehicles dins del programa Toyota Business Plus, la solució integral per a empreses que la marca japonesa Toyota ha creat per donar resposta a les necessitats de les companyies respecte a les seves flotes de vehicles.
 
CSM Grup, el hòlding d’automoció egarenc al qual pertany Toyota Terrassa Orient Cars, compta amb un dels 20 concessionaris espanyols distingits com a Business Center de Toyota; i ofereix a les empreses una atenció personalitzada i professional amb tots els serveis per donar resposta a les necessitats concretes de cada empresa. Entre d’altres serveis, els concessionaris de CSM Grup i el programa Toyota Business Plus ofereixen a les empreses un assessor especialista en flotes, assessorament financer, manteniments express en 1 hora, prioritat de recepció als tallers, estudis comparatius amb altres marques així com un únic interlocutor exclusiu per a les companyies.