Més de 40 persones amb discapacitat comparteixen pista amb Fernando Romay

Prodis, Fupar i Horitzó participen en una jornada del projecte "+QBàsket per a Tothom" amb l'ex jugador internacional

Foto de família dels participants en la sessió de +QBàsket per a Tothom.
Foto de família dels participants en la sessió de +QBàsket per a Tothom. | FEB
La Torre
06 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:29h
Aquest dissabte, més de 40 persones amb discapacitat de la Fundació Prodis, la Fundació Fupar i el Club Esportiu Horitzó han participat en un entrenament de bàsquet del programa "+QBàsket per a Tothom" dirigit per l’ex jugador internacional Fernando Romay.

La jornada, que ha tingut lloc en la Zona Esportiva Municipal Can Jofresa de Terrassa, ha estat organitzada per Kern Pharma i la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) en col·laboració amb la Federació Catalana de Bàsquet i l'Ajuntament de Terrassa.

Segons Fernando Romay, "treballar amb aquestes persones és increïble. Tots els valors de l’esport i del bàsquet es multipliquen quan s’uneix la capacitat d’esforç i superació que tenen amb les seves ganes de divertir-se".

Per col·laborar amb aquesta iniciativa, una cinquantena de treballadors de Kern Pharma i les seves famílies han actuat com a voluntaris, ajudant en l’organització. És una activitat que s’emmarca en el programa de voluntariat corporatiu del laboratori a través del qual la companyia dóna l’oportunitat als seus treballadors de participar en iniciatives socials.

A la sessió, també hi ha assistit Anna Llopis, responsable de Responsabilitat Social Empresarial de Kern Pharma, Jorge Garbajosa, president de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB); Marisol Colet, directora general corporativa de la Fundació del Bàsquet Català, i Dani Nart, regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa.

"+QBàsket per a Tothom" és un projecte integrat en la plataforma Univers Dona que vol fomentar l’esport adaptat i fa servir el bàsquet com a eina d’integració social, de motivació i de transmissió de valors per a col·lectius amb discapacitat física o sensorial.