Quatre motoristes ferits en un sol dia en accidents de trànsit a Terrassa

En un dels casos, el conductor del turisme implicat en el sinistre va fugir sense auxiliar el ferit

La Torre
05 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:19h
Quatre motoristes van resultar ferits en diferents accidents de trànsit a Terrassa, aquest dijous. Segona la Policia Municipal de Terrassa, cap d'ells va resultar ferit de gravetat. En tots els sinistres es va veure implicat un turisme, a més de la motocicleta o ciclomotor. En un dels accidents, un dels conductors es va escapolir sense oferir auxili a l'altre conductor lesionat.

El primer dels accidents de circulació va passar a les onze del matí, a l'avinguda de l’Abat Marcet, poc abans d'arribar a la confluència amb el carrer de Bartomeu Amat. El servei del 112 va demanar una unitat policial per atendre aquest accident, amb un motorista implicat. Una vegada al lloc, els agents es van entrevistar amb la víctima, que els va informar que l'incident s'havia produït quan circulava pel carril de l'esquerra de l'avinguda de l'Abat Marcet i es va veure obligat a frenar bruscament per evitar col·lidir contra un vehicle que circulava en paral·lel pel carril de la dreta envaint la seva trajectòria perquè un autobús de línia restava aturat a la seva parada. Tot i que no hi va haver fregament entre els vehicles, el motorista va perdre el control de la motocicleta i va caure al terra, mentre que el conductor responsable dels fets va escapolir-se sense auxiliar-lo. Atès que el motorista presentava algunes contusions, es va sol·licitar una ambulància, que el va traslladar a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, on va ser atès de lesions lleus.

Sobre la una del migdia, el 112 va efectuar una trucada telefònica a les dependències de la Policia Municipal per informar d'una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a la ronda Ponent amb el carrer Lleida. Els agents van comprovar que el motorista presentava algunes ferides i un ambulància el va traslladar a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa amb lesions lleus. Segons els implicats, l'accident va tenir lloc quan tots dos vehicles circulaven pel sentit nord de la Ronda Ponent, el motorista darrera del turisme, i el conductor del turisme va efectuar una maniobra sobtada cap a la dreta per introduir-se al carrer Lleida, tallant el trajecte del motorista, que havia iniciat la mateixa maniobra.

D'altra banda, cap a tres quarts de set de la tarda, una dotació policial va intervenir a l'avinguda de Santa Eulàlia, a la rotonda de les Glòries Catalanes en un accident de circulació perquè un dels dos conductors implicats no va fer correctament el senyal de cediu el pas. Un dels implicats en la col·lisió era un motorista que circulava per la rotonda i que va resultar lesionat en rebre l'impacte d'un turisme que circulava per l¡avinguda de Santa Eulàlia i va cometre la infracció de trànsit en incorporar-se al giratori. Els agents van demanar una ambulància per atendre al motorista, tot i que els va comunicar que es traslladaria pels seus propis mitjans a un centre assistencial. 

A les vuit del vespre, es va produir un altre accident de trànsit al carrer de Santa Cecília, a l'alçada del carrer de Sant Tomàs, quan el conductor d'un turisme que volia estacionar va iniciar la maniobra de marxa enrere i no es va apercebre de la circulació d'un ciclomotor. A causa de l'impacte, el motorista va caure al terra i es va lesionar. La patrulla, que havia estat avisada pel servei del 112 i per un particular, va sol·licitar una ambulància pel trasllat de la víctima a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, on va ser atès de ferides lleus.