Torna als comerços de Ca n'Aurell el concurs «Joc de paraules»

Els participants hauran d'endevinar quina paraula falta en una frase feta per guanyar una guia-experiència de Fent País

Joaquim Albalate
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:36h
El cartell del Joc de Paraules
El cartell del Joc de Paraules | Ca n'Aurell comerç i serveis
Aquest dimecres ha arrencat una nova edició del "Joc de paraules", una campanya lingüística i comercial impulsada per Ca n'Aurell Comerç i Serveis juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i Voluntaris per la Llengua.

L'objectiu bàsic és dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n'Aurell a través de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica. Qui vulgui participar-hi ha d'aconseguir una butlleta de la campanya a qualsevol establiment adherit a l'Associació de Comerciants de Ca n'Aurell i al programa Voluntaris per la Llengua, i que estarà identificat amb un cartell a l'aparador.

A la butlleta hi ha una frase feta on falta una paraula, i tres opcions de resposta. Només cal que es marqui la resposta correcta, i dipositar la butlleta a l'urna de qualsevol botiga participant, preferiblement a la mateixa d'on s'ha agafat. Només valdran les butlletes amb la resposta correcta i les dades de contacte emplenades, que no estiguin estripades ni malmeses.

La campanya va començar aquest dimecres i s'allarga fins el 18 de novembre, i el dia 21, a les 19.30 h, es farà el sorteig al Centre de Normalització Lingüística de Terrassa, en què s'extrauran deu butlletes a l'atzar entre totes les dipositades correctament a les urnes. Entre els participants se sortejaran deu guies de Fent País, amb les quals es podrà escollir entre 180 experiències, ja siguin de forma individual, en parella o en famílies de quatre persones. La validesa d’aquesta guia és d’un any.

L'entrega de premis serà el 26 de novembre, a la una del migdia, en un acte públic al parc de Sant Jordi, coincidint amb el Mercat de les Puces.