La cantautora Mabel Flores actua aquest dijous a l'Hotel de Matadepera

Presenta el seu primer EP en solitari, "Desnudando el alma"

La Torre
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:50h
La cantant i poeta Mabel Flores actua aquest dijous a la nit (22.30 h) a l'Hotel de Matadepera en un concert gratuït dins del cicle Dijous a l'Hotel.

Flores es va fer nena als carrers de la jungla perifèrica de Badia del Vallès i la seva música d’autor urbana està influenciada pel reggae, el mestissatge i el rap. És impulsiva, rebel, lluitadora i experta en discutir-se amb sí mateixa en la recerca de la seva pròpia essència. Ofereix un directe íntim, discret, vibrant i intensament emotiu.

De jove va descobrir que escriure li servia per sanar-se ferides, airejar-se i entendre millor el mon. Va aficionar-se ràpid al vici de “la tinta i el paper”, fent de la música introspecció i teràpia. Des de llavors, va agafar la costum de fer cançons en cada moment transcendental, gestant un ampli recopilatori de temes propis, alguns dels quals acabarien interpretats anys després per la seva banda, La Flör del Otrö, on viu, sent i vola des del 2013.

A dia d’avui, és la seva principal font de vitalitat i el pla perfecte per combatre un sistema injust, que agredeix en l’àmbit social i personal. Enamorada de les metàfores, la lírica i els jocs de paraules, cuida i mima les seves lletres al detall, decorades amb un format simple: veu i guitarra. Diuen que, si pares atenció, et transporta molt endins.

Al juny del 2016 treu el seu primer EP, Desnudando el alma, autoproduït i gravat a un escriptori solejat entre matinades, riures i algun que d’altre atac de nervis, amb col·laboracions altruistes d’amics músics que donen un toc molt especial. Canta a la terra, a la lluna, a les dones, a la vida, als esperits adormits i dolguts, a allò que es mou.