La transformació digital i el futur empresarial, al Sopar Alumni d'Euncet BS

L'acte se celebrarà aquest divendres i comptarà amb la participació de diferents experts

La Torre
04 de novembre del 2016
Aquest divendres se celebrarà la III edició del Sopar Alumni d’Euncet  Business School, que comptarà amb la presència de la directora d’Euncet BS, Dolors Puig, i la presidenta d’Euncet Alumni, Laia Morales. La sessió convidarà els assistents, antics alumnes i professors, a una reflexió sobre la transformació digital i les perspectives de futur del món empresarial.  Per aprofundir en aquests eixos, la convocatòria comptarà amb experts i professionals de l’àmbit empresarial i inclourà un debat conjunt amb els assistents. La cita tindrà lloc a partir de les set de la tarda, a la seu d’Euncet BS.
                        
En aquesta ocasió, la trobada girarà entorn la transformació digital i el seu impacte al teixit empresarial amb una conferència a càrrec de l’expert en aquesta matèria i presentador del programa Economia de Bolsillo de TVE, Marc Vidal. La xerrada porta com a títol "Esta es la buena" i està prevista a partir de les set i deu de la tarda. 
                        
L’acte incorpora enguany una novetat i, posteriorment a la celebració de la conferència central, tindrà lloc una taula rodona titulada "Perspectives de futur de l’entorn empresarial".  Comptarà amb la participació del director general de Circontrol, S.A., Joan Hinojo; Luis Mercadé de HR Department Manager - Johnson Controls-Hitachi Air Conditioning Spain, S.A.U.; el soci consultor d’Activa Consultors & Partners,  Xavier Lamote, i el director i professor del departament d’Ensenyament, Ferran Fontané. Aquesta taula rodona té la voluntat d’unir els mons de l’empresa i l’acadèmic en la recerca de noves oportunitats i visions per encarar la realitat actual.

A partir de dos quarts de nou se celebrarà el Sopar –Networking amb els antics alumnes i professors d’Euncet BS.

El Sopar Alumni Euncet naixia l’any 2014 amb la vocació de ser un punt de referència i trobada per a l’intercanvi de coneixements i experiències entre antics alumnes d’Euncet, professors, personalitats rellevants del món de l’empresa i la universitat, i professionals amb reconegudes trajectòries.