Fernando Romay farà d'entrenador de bàsquet a persones amb discapacitat aquest dissabte a Terrassa

L'ex jugador de bàsquet acompanyarà membres de Prodis, Fupar i el Club Esportiu Horitzó dins del programa "+QBàsket per a tothom" | També hi serà el president de la FEB, Jorge Garbajosa

Fernando Romay
Fernando Romay | Wikimedia Commons
La Torre
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:02h
Aquest dissabte, 5 de novembre, a partir de les dotze del migdia, la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa de Terrassa acollirà una sessió del programa solidari "+QBàsket per a tothom". És una iniciativa impulsada a partir de l'acord de col·laboració entre Kern Pharma i la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), i amb el suport de la Federació Catalana de Bàsquet i l'Ajuntament de Terrassa.
 
Serà un matí ple de bàsquet i diversió on les persones amb discapacitat de la Fundació Prodis, l’Associació Fupar i el Club Esportiu Horitzó tindran un entrenador excepcional: l'ex jugador Fernando Romay. 
 
La iniciativa tindrà el suport de 35 treballadors de Kern Pharma i de les seves famílies, qui faran de voluntaris. També hi seran Anna Llopis, responsable de Responsabilitat Social Empresarial de Kern Pharma; Jorge Garbajosa, president de la FEB; Daniel Nart, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa i Marisol Colet, directora general corporativa de la Fundació del Bàsquet Català.
 
"+QBàsket per a Tothom" és un programa integrat en la plataforma "Univers Dona" que consisteix en unes jornades de bàsquet inclusiu destinades a col·lectius amb discapacitat física o sensorial, amb un ambient lúdic que posa en valor el bàsquet com a mitjà d'integració, sensibilització i educació en valors.