El CD Terrassa acull aquest diumenge el 10è Torneig de Tennis Adaptat

Una setantena de persones amb discapacitats intel·lectuals gaudiran d'una jornada amb moltes sorpreses | El torneig està organitzat conjuntament amb Prodis, Fupar, Atendis i l'Escola Crespinell

La Torre
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:45h
Les instal·lacions del CD Terrassa, a Les Pedritxes, acolliran aquest diumenge 6 de novembre la 10a edició del Torneig de Tennis Adaptat per a persones amb discapacitat psíquica. Des de les seves primeres edicions, el torneig està organitzat conjuntament amb els centres d'atenció especial Prodis, Fupar, l'Escola Crespinell i Atendis.

En aquesta desena edició, el club vol que tots els participants gaudeixin d'un dia de tennis amb moltes sorpreses que s'aniran desvetllant en el decurs de la jornada. Com a principal novetat, aquest any es recupera el tradicional dinar de germanor, on hi participaran els jugadors, tècnics i familiars. 

A més dels jugadors i participants de l'Escola Adaptada de Tennis del CD Terrassa Hockey i dels centres Fupar, Prodis, Atendis i Crespinell, també hi participaran jugadors d'altres centres que habitualment són presents en aquest torneig. La previsió dels organitzadors per aquesta edició és arribar als 75 participants.
 

El cartell del X Torneig de Tennis Adaptat Foto: CD Terrassa