Unipost convoca vaga total i indefinida a partir de dilluns

L'empresa porta la correspondència de diverses empreses de serveis, com empreses de telèfon o electricitat | L'aturada només la convoca el sindicat CGT, així que caldrà esperar a veure quina és l'afectació real

Redacció
03 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:00h
La seu d'Unipost a Terrassa, al carrer de Cervantes
La seu d'Unipost a Terrassa, al carrer de Cervantes | GSV
Els treballadors de l'empresa de correspondència Unipost, la segona de l'Estat només per darrere de Correus, s'han cansat de no cobrar, o cobrar tard i malament, i després de dues vagues parcials els mesos de setembre i octubre, la CGT ha convocat una vaga total i indefinida a partir del proper dilluns. A nivell estatal, els altres dos sindicats, CCOO i UGT no secunden la vaga.

El sindicat reclama el cobrament puntual de les nòmines, que des de fa anys es cobren amb endarreriments, però que arribats a dia d'avui, ja en són dues de senceres, amb diversos endarreriments pendents de 2014 i plusos que s'han tret sense justificació. En aquest moment l'empresa els deu la meitat de la paga d'estiu i de la nòmina de setembre, a més a més de plusos de transport i uns descomptes aplicats el 2014 que van ser declarats il·legals.