SORTEIG

La Torre sorteja entrades per veure «Cinquanta ombres d'Andreu» a Terrassa

L'obra dirigida per Andreu Casanova, ironitza i fa paròdia dels moments més coneguts de la famosa triologia literària | Tindrà lloc al Centre Cultural el divendres 11 a les nou del vespre

per La Torre, 3 de novembre de 2016 a les 08:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Andreu Casanova i Rocío Gutiérrez porten al Centre Cultural Terrassa una paròdia de la coneguda trilogia. Foto: CCT

 

 

La Torre sorteja una entrada doble per anar a veure Cinquanta ombres d'Andreu, un monòleg interpretat i dirigit per Andreu Casanova. Serà el proper divendres dia 11 d'octubre a les nou del vespre al Centre Cultural de Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa).

De què va?


Primer va ser el llibre, després la pel·lícula i ara arriba a Terrassa… Cinquanta ombres d’Andreu, el monòleg!

L’obra dirigida pel mateix Andreu Casanova, ironitza i fa paròdia dels moments més coneguts de la famosa triologia literària. Casanova es converteix en el Sr.Grey de Barcelona, acompanyat per Rocío Gutiérrez, actriu que interpreta a Anestèsia, l’alter ego femenina de la Srta.Steele, que fa de contrapunt humorístic.

Vine i participa d’aquest espectacle on, si t’atreveixes, podràs ser partícep i compartir amb els actors les teves experiències de parella, enderrocant així tots els mites i llegendes de la parella més llegida dels últims anys.
Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dimecres, 9 de novembre, a les 10:00 hores. 
LaTorre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.

 

Participació