Terrassa acull un cicle dedicat als diferents estils del Cante flamenc

La primera sessió, aquest diumenge, està dedicada a la província de Sevilla

El cartell del I Ciclo de Cante Flamenco
El cartell del I Ciclo de Cante Flamenco | Flamencología ACA Nuevos Aires del Camino
La Torre
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:35h
L'entitat Flamencología ACA Nuevos Aires del Camino de Terrassa presenta el I Cicle de Cante Flamenc, durant tots els diumenges del mes de novembre i les dues primeres setmanes de desembre. 

En aquest cicle s'explicaran breument els diferents palos del flamenc, cadascuna de les seves varietats tradicionals, a més de la seva interpretació, però dividits pel seu lloc geogràfic d'origen, és a dir, de les diferents províncies andaluses, a més de les regions d'Extremadura i Múrcia. 

Aquest cicle, diuen, és de gran complexitat, perquè busquen el deje, la peculiaritat de cada lloc, buscant cantaors d'aquell lloc concret i de guitarristes contrastats, amb un alt coneixement en estils molt particulars.

Aquest diumenge 6 de novembre, a dos quarts d'una del migdia, la província de Sevilla serà la protagonista de la primera sessió. Juntament amb Cadis, Sevilla és la ciutat més flamenca, amb més diversitat d'estils. L'entitat Flamencología ha buscat cantaors sevillans, com Pedro Oliva "El Sevillano" i Antonio "El Trianero", acompanyats a la guitarra d'Antonio Rodríguez, gran estudiós i coneixedor dels diferents palos del flamenc. S'hi interpretaran Tonás, Fandangos, Seguiriyas, Alboreá, Soleá Alfarera, Soleá Apolar, Tangos de Triana, Bulería de Utrera.

L'acte tindrà portes obertes a tothom qui vulgui assistir-hi i és gratuït. Tindrà lloc al casal de Can Palet II, que també és la seu de l'entitat, al carrer del Túria, 3, on hi haurà un servei de bar amb tapes andaluses. També hi haurà migas, que, amb una beguda, es cobraran a cinc euros. Si es volen, però, s'han de reservar a través del correu [email protected] o al telèfon 629790499.
 

El cartell del I Ciclo de Cante Flamenco Foto: Flamencología ACA Nuevos Aires del Camino