Degustacions, mercat i formació a la Fira del Bolet de Terrassa

Se celebrarà aquest dissabte a l'Eix Comercial de Sant Pere

1200_1477914802Cartell_Fira_Bolet2
1200_1477914802Cartell_Fira_Bolet2
La Torre
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:54h
Aquest dissabte l'Eix Comercial Sant Pere organitza l'onzena edició de la Fira del Bolet de Terrassa. Des de les 9 del matí fins les vuit del vespre, la plaça del Triomf i el carrer Ample s'omplirà de bolets i d'aficionats.

Durant tota la jornada del dissabte es podran trobar una gran varietat de parades de bolets frescos, secs en conserva i altres productes on els bolets intervenen com a ingredient destacat. També s'hi podran trobar articles per anar a buscar bolets i cuinar-los.

També hi haurà una aula micològica amb una gran exposició de bolets comestibles i tòxics, i l'assessorament i les explicacions del micòleg i biòleg Daniel Siscart. També hi haurà un espai infantil on els més petits podran gaudir del món dels bolets.

També hi haurà una zona de restauració on conviuran les degustacions de tapes de bolets, a primera hora de la tarda un cafè concert, i a les 18 hores un tast de vins amb maridatge de bolets. Un any més també hi haurà les degustacions ofertes pels restaurants participants en els XIX Jornades Gastronòmiques de Caça i Bolet organitzades pel Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca.