Viladecavalls s'estalviarà 33.000 euros en la factura elèctrica d'edificis i equipaments municipals

Només aquest any s'estalviaran 17.000 euros per l'adequació de les potències contractades a les necessàries

La Torre
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:38h
L'Ajuntament de Viladecavalls estalviarà més de 33.000 euros anuals en el subministrament elèctric d'edificis i equipaments municipals. L'estalvi serà possible gràcies a l'optimització de les potències elèctriques contractades a les que realment són necessàries.

Una de les primeres accions que ha dut a terme l'Ajuntament de Viladecavalls en el marc de la recent renovació del compromís amb els Plans d'Acció per l'Energia Sostenible i el Pacte d'Alcaldes, ha estat l'estudi del reajustament de la potència energètica a 22 subministraments elèctrics municipals, realitzat pel gestor energètic de l'Ajuntament.

Gràcies al pla de reajustament de potència elèctrica emprès i a falta d'actuació a només quatre del total de punts de subministrament revisats, la reducció anual corresponent a serà de 33.557 euros anuals, 17.242 euros aquest primer any 2016.

A l'estalvi energètic i econòmic que suposen aquestes actuacions concretes, cal afegir les reduccions en emissions de CO2 a l'atmosfera que suposarà, donant així resposta a una de les línies fonamentals de les polítiques municipals.