«El profesor de violín» al segon cicle de cinema solidari «La Causa»

Està organitzat per l'Associació Causa Nostrae Laetitiae, que fa front a "noves formes de fragilitat i exclusió social"

La Torre
01 de novembre del 2016
El proper dilluns 7 de novembre a les 21h al Cinema Catalunya de Terrassa es projectarà la primera sessió del II Cicle de Cinema La Causa organitzat per l'Associació Causa Nostrae Laetitiae. Aquesta iniciativa forma part dels actes organitzats per l'associació egarenca amb l'objectiu de "contagiar alegria"; activitats obertes al públic amb la finalitat de passar una bona estona. En aquest cas, es projecten pel·lícules que deixen un cert regust positiu en l'espectador, ja sigui per la temàtica de la pel·lícula o pel testimoniatge dels protagonistes, que alhora siguin pedagògiques i puguin ajudar a contribuir a millorar la societat. 

En aquesta sessió es projectarà la pel·lícula El profesor de violín i l'entrada serà lliure. La presentació de la pel·lícula correrà a càrrec del sr. Jordi Figueras, reconegut organista i professor d'orgue de la ciutat de Terrassa. En acabar es demanarà aportació voluntària. Els guanys aniran destinats a les activitats pròpies de l'associació.


Les properes sessions d'aquest cicle, on les pel·lícules estan encara per determinar, estan programades pel 6 de març i el 8 de maig de 2017.

L'Associació Causa Nostrae Laetitiae la formen persones de diferents àmbits professionals que sota el lema "Ajudem a recuperar l'alegria" treballen amb l'objectiu d'ajudar a fer front a noves formes de fragilitat i exclusió social de la nostra realitat més propera. Algunes de les activitats que porten a terme són reforç escolar i seguiment personalitzat a joves d'entorns fràgils, activitat esportiva setmanal d'integració, assessorament legal, ajuda psicològica...
 

El cartell de la sessió