El fotògraf David Millán inaugura una exposició als Amics de les Arts de Terrassa

"Des dels meus ulls de cristall" es pot visitar fins el 17 de novembre

L'exposició del fotògraf David Millán als Amics de les Arts de Terrassa
L'exposició del fotògraf David Millán als Amics de les Arts de Terrassa | AAiJM
La Torre
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:10h
El fotògraf David Millán ha inaugurat una nova exposició, "Des dels meus ulls de cristall", a la cúpula dels Amics de les Arts de Terrassa.

L'exposició es composa de "imatges ordenades aleatòriament en una coherent col·lecció de grups de fotografies, que ens ofereixen un relat en un sentit ampli i no exclusivament relatiu. Podria tractar-se d'una crònica d'una sola nit, de la representació d'un símbol: el concert. Els seus personatges ens proposen l'exaltació d'un objectiu i representen els gestos d'una necessitat. El document i la mirada crua en un sol mot d'hipersensibilitat".

Segons Millán, que ha exposat individualment a Terrassa, Barcelona i Caldes de Montbui i ha participat en exposicions col·lectives a llocs com Málaga, Roma o Nova York, "la fotografia redissenya l'espai, s'omplen els buits i les perspectives de qui som i on ens trobem. Som el que sentim ser i el reflex de la llum".

L'exposició està oberta des d'aquest dissabte passat fins el proper 17 de novembre, i es pot visitar cada tarda de dilluns a divendres, de cinc a vuit del vespre, i de dimarts a dijous també al matí, de nou a una.
 

La inauguració de l'exposició, dissabte passat Foto: AAJM