El CN Terrassa s'acomiada d'Europa amb una victòria convincent

L'equip egarenc tanca la participació a l'Euro Cup amb triomf per 9 a 3 contra el Pays d'Aix Natation francès

L'equip sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa de la temporada 2016/17.
L'equip sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa de la temporada 2016/17. | CN Terrassa
La Torre
30 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 20:46h
El CN Terrassa ha derrotat el Pays d'Aix Natation francès (9-3) en el tercer i últim partit de la segona fase de l'Euro Cup de waterpolo masculí que s'està celebrant a Nàpols. El conjunt de Dídac Cobacho ha portat la iniciativa des del principi gràcies a un parcial inicial de 3 a 0 i s'ha imposat amb suficiència. Val a dir que ambdós equips arribaven al matx sense opcions de classificar-se per als quarts de final després de perdre en les dues jornades prèvies contra el Ferencvaros hongarès i els amfitrions, el Circolo Canottieri.
 
Els egarencs han anat per feina. Als trenta segons de joc, Álvaro Granados, en home de més, ha inaugurat el compte. Tot seguit, encara dins el primer minut de joc, Granados ha repetit per situar el 2 a 0. Poc després, els de Dídac Cobacho han ampliat la diferència de la mà d'Agustí Pericas.
 
El CN Terrassa ha augmentat el marge només començar el segon període a través de Fran Sánchez. Els francesos han aturat l'allau momentàniament per mitjà d'un penal comès per Oriol Rodríguez que ha transformat Rubén de Lera. La dinàmica, però, no ha variat. Pericas, de nou, i Óscar Aguilar, de penal, han enfilat l'electrònic fins al 6 a 1 al descans.
 
A la represa, el conjunt de Dídac Cobacho ha seguit amb l'accelerador premut. Mitjan tercer quart, Sánchez ha marcat el setè, diana que ha estat replicada immediatament pel rus Kholod. En el tram final, Àlex de la Fuente ha fet pujar el 8 a 2 al marcador. Amb el matx dat i beneït, Granados, per part egarenca, i Paunovic, per part francesa, han establert el 9 a 3 definitiu.


Fitxa tècnica
 

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Pericas (2), Alarcón, Ó. Aguilar (1), De la Fuente (1), Sánchez (2), Granados (3), Pérez, Galeev, Rodríguez, Salvador, Albacete.
Entrenador: Dídac Cobacho.
 
Pays d'Aix Natation: Noyon, Saux, Paunovic (1), Verweirde, Khasz, Lothmann, Veron, Chauffour, Dethier, Vandermeulen, De Lera (1), Kholod (1), Bonnaud.
Entrenador:
 
Àrbitres: Chazianastasiou i Toygarli (Turquia).
 
Parcials: 3-0, 3-1, 2-1 i 1-1.
Resultat acumulat: 3-0, 6-1, 8-2, 9-3.
Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 3-0), (4-0, 4-1, 5-1, 6-1), (7-1, 7-2, 8-2), (9-2, 9-3).