El CN Terrassa perd també el segon partit i és eliminat de l'Euro Cup

Derrota dels egarencs per 7 a 4 en el decisiu partit contra el Canottieri

L'equip egarenc, abans de començar el partit contra al Canottieri.
L'equip egarenc, abans de començar el partit contra al Canottieri. | CN Terrassa
30 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 8:57h
El CN Terrassa ha quedat eliminat de l'Euro Cup de waterpolo després de caure contra el Circolo Canottieri (7-4) en el segon partit del grup F de la segona fase que s'està celebrant a Nàpols. La derrota d'ahir contra el Ferencvaros obligava el conjunt de Dídac Cobacho a vèncer avui. Els egarencs han quallat un matx prou digne, però la major experiència dels italians i un arbitratge casolà han decantat la balança. El croat Vlasic i el turc Toygarli han castigat el CN Terrassa amb divuit exclusions, un llast massa pesat quan, a més, es juga contra el conjunt local.

Els terrassencs han signat un primer quart molt prometedor. Als dos minuts de joc, Óscar Aguilar ha anotat el 0 a 1 en aprofitar una acció en home de més. El matx ha canviat completament en el segon període. El Canottieri, liderat per un excel·lent Alessandro Velotto, ha encadenat un parcial de 4 a 0 que ha capgirat l'electrònic. Tres de les dianes, obra de Giorgetti, Borrelli i Gitto, han estat en superioritat numèrica.
A la represa, l'enèsima acció en home de més ha permès Maccioni enfilar el marcador fins al 5 a 1. El CN Terrassa, no obstant, no ha abaixat els braços i s'ha tornat a ficar en la lluita pel partit gràcies a un parcial de 0 a 3 que ho deixava tot obert amb encara vuit minuts per endavant. Fran Sánchez, en superioritat numèrica, i Ricard Alarcón, per partida doble, han establert un interessant 5 a 4.

En l'últim període, però, el Canottieri ha tirat d'ofici i ha aprofitat la complicitat arbitral per rematar la feina. Dues jugades en home de més culminades per Giorgetti i Borrelli han col·locat el 7 a 4 definitiu.

Aquest diumenge l'equip egarenc juga el darrer partit de la segona fase contra l'equip francès del Pays d'Aix Natation, sense cap aspiració a mantenir viu en la competició.

Circolo Canottieri: Rossa, Buonocore, Maccioni (1), Di Martire, Giorgetti (2), Borrelli (3), Dolce, Campopiano, Gitto (1), Velotto, Baraldi, Esposito, Vassallo.
Entrenador:

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Pericas, Alarcón (2), Ó. Aguilar (1), De la Fuente, Sánchez (1), Granados, Pérez, Galeev, Rodríguez, Salvador, Albacete.
Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Vlasic (Croàcia) i Toygarli (Turquia).

Parcials: 0-1, 4-0, 1-3 i 2-1.
Resultat acumulat: 0-1, 4-1, 5-4, 7-4.
Evolució del marcador: (0-1), (1-1, 2-1, 3-1, 4-1), (5-1, 5-2, 5-3, 5-4), (6-4, 7-4).