El CN Terrassa perd contra el Ferencvaros i es juga aquest dissabte a la tarda la continuitat a l'Euro Cup

La Torre
29 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:56h
El CN Terrassa va perdre ahir al vespre contra el potent Ferencvaros (8-6) en el primer partit del grup F de la segona fase de l'Euro Cup de waterpolo masculí que s'està celebrant a Nàpols. El conjunt de Dídac Cobacho va quallar un partit notable, però no va poder evitar que els hongaresos establissin una diferència inicial que el va obligar a anar a remolc.
 
Els egarencs van començar amb molts problemes en atac davant la superioritat física del Ferencvaros, que era capaç, fins i tot, d'avortar les situacions en home de més de què van disposar els de Dídac Cobacho. El CN Terrassa va estrenar el seu compte en els darrers instants del segon període de la mà de Jordi Pérez, una diana que va suposar el 4-1 amb què s'arribava al descans.
 
A la represa, el CN Terrassa va millorar les seves prestacions ofensives. Va començar a atacar amb més intensitat i va plantar cara a un equip ple d'estrelles. Amb Álvaro Granados com a màxim anotador amb tres gols, el conjunt de Dídac Cobacho va rebaixar el desavantatge fins al 8 a 6 definitiu.

Avui a les 17.30h el CN Terrassa juga el segon i decisiu partit de la fase, contra el Canottieri italià.
 
Ferencvaros: Gardonyi, Avramovic (1), Madaras (2), Katonas, Nyeki (1), Sziranyi (1), Dory, Toth (1), Varga, Jansik, Cuk (1), Mitrovic (1), Vogel.
Entrenador:
 
CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Pericas (1), Alarcón (1), Ó. Aguilar, De la Fuente, Sánchez, Granados (3), Pérez (1), Galeev, Rodríguez, Salvador, Albacete.
Entrenador: Dídac Cobacho.
 
Àrbitres: Vlasic (Croàcia) i Chazianastasiou.
 
Parcials: 2-0, 2-1, 3-2 i 1-3.
Resultat acumulat: 2-0, 4-1, 7-3, 8-6.
Evolució del marcador: (1-0, 2-0), (3-0, 4-0, 4-1), (5-1, 5-2, 6-2, 6-3, 7-3), (7-4, 7-5, 8-5, 8-6).