​Amazon crea 200 llocs de treball en un nou centre logístic a Castellbisbal

El servei oferirà productes bàsics per a la llar per als clients del sud d'Europa | Aquesta és la tercera gran inversió de la companyia a Catalunya

Un repartidor d'Amazon
Un repartidor d'Amazon | Europa Press
Redacció
28 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:52h
Amazon continua apostant per Catalunya. La companyia nord-americana ha anunciat al seu web l'obertura avui d'un centre logístic a Castellbisbal (el Vallès Occidental), des d'on s'ofereix l'Amazon Pantry, un servei de venda de productes bàsics per a la llar per als clients del sud d'Europa. Aquesta és la tercera gran inversió al país, després d'un espai logístic a Barcelona, dedicat al Prime Now, el servei de lliuraments ultraràpids per a clients Premium de la capital catalana i 26 localitats del voltant, i el centre logístic de 63.000 metres quadrats al Prat, que entrarà en servei el 2017 i que crearà 1.500 llocs de treball.

El centre de Castellbisbal està situat en un edifici ja existent al Parc Empresarial Can Pelegrí i ocupa 28.000 metres quadrats. Amb aquesta nova infraestructura, la companyia crearà 200 nous llocs de treball en els propers tres anys.

Pantry” en anglès significa rebost. I el nou servei és precisament “una nova forma de fer la compra de cara a omplir el rebost”, expliquen fonts de la firma. Es tracta d'un servei que permet “comprar a preus baixos els productes bàsics per a la llar i rebre'ls còmodament a casa”. 

A diferència de la venda de productes de supermercat que ja ofereix Amazon al seu web o al seu servei Amazon Prime, Amazon Pantry permet als clients comprar les quantitats exactes dels productes que necessita, i no en packs. Cada caixa d'enviament té una tarifa plana de 3,99 euros i una capacitat de 20 quilos o 110 litres. Els clients la rebran en un o dos dies a “7.500 ciutats i pobles de la península i les Illes Balears”, assegura la companyia.

El servei està disponible per als clients d'Amazon Premium i ofereix de sortida 3.500 referències de productes.