1 de 10

Ha mort Cristóbal Martínez, el «policia del poble» de Matadepera

Va arribar a Matadepera als anys setanta i va ser Cap de la Policia Local

per La Torre, 28 d'octubre de 2016 a les 15:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El "policia del poble" de Matadepera, Cristóbal Martínez, ha mort aquest divendres a l'edat de 81 anys, segons ha anunciat Matadepera.cat. Va ser un personatge popular de Matadepera per haver estat el policia local en l'època en què només hi havia un agent per a tot el municipi. 

Cristóbal Martínez Martínez va néixer a Carbajales de Alba a la província de Zamora, el 31 de desembre de 1934, i fins que no va aterrar a Matadepera, als anys setanta, havia treballat com a cobrador d'autobusos de la línia Matadepera-Terrassa i també a l'Ajuntament de Terrassa. 


Amb l'adveniment de la democràcia va ser nomenat Cap de la Policia Local i al 1983 va ser nomenat Caporal en funcions, tasca que va desenvolupar fins al 1993. Estava casat amb Montserrat Turu Sala i va tenir tres fills. Va viure al carrer Sant Joan i posteriorment es va traslladar al carrer Sant Isidre.

La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dissabte 29 d'octubre a dos quarts de dotze del matí al Cementiri de Terrassa.

 

Participació