Alarma en una escola de Terrassa per l'intent d'un home d'endur-se una nena

Els fets van passar divendres passat a la porta de l'escola La Roda, del barri de Sant Pere | El cas ja està en mans de la policia

El pati de l'escola, per on surten els nens i nenes de primària
El pati de l'escola, per on surten els nens i nenes de primària | Escola La Roda
Joaquim Albalate
27 d'octubre del 2016
Actualitzat el 28 d'octubre a les 8:49h
Alarma a l'escola La Roda, al barri de Sant Pere de Terrassa, pel presumpte intent d'un home gran d'endur-se una nena del centre a la mateixa porta quan sortia de l'escola. Segons una carta enviada aquest dimecres a les famílies de l'escola, els fets van passar el divendres a la tarda, quan "un senyor gran amb cabells blancs es va acostar a una nena de l'escola i li va dir que la seva àvia l'estava esperant al cotxe i que anés cap allà".

En sentir-ho, la nena va contestar que la seva àvia no conduïa i no en va fer cas. Aleshores, l'home "la va agafar de les mans i ella se'l va treure de sobre i se'n va anar corrents cap a casa".

La carta que ha enviat el centre educatiu diu que els tutors de cicle mitjà i de cicle superior, que són els cursos que surten per la porta que hi ha al parc del Pla de la Font de l'Apotecari, han parlat amb els alumnes i els han donat pautes bàsiques per tenir en compte quan entrin i surtin de l'escola. Per exemple, no fer cas dels desconeguts, anar acompanyat i no quedar-se jugant sols al parc, tenir un adult de referència quan juguin, tenir informada la família de l'hora de tornada i del lloc on són o tornar a l'escola si encara no els han anat a buscar.

Fonts de l'escola han confirmat a La Torre l'autenticitat de la carta i dels fets, i s'han remès únicament al que diu la carta. El centre diu que el cas està en mans de la policia i que no poden, de moment, donar més informació. La carta demana a les famílies que estiguin alerta i que prenguin les precaucions necessàries "sense crear alarmes innecessàries", i demanen a familiars i alumnes "que estiguem atents al nostre voltant".

Aquesta és la carta que han enviat des de l'escola a les famílies, i que ha circulat des del mateix dimecres per les xarxes socials:
 

La carta que han enviat des de l'escola a les famílies per alertar dels fets Foto: Escola La Roda