El Servei LGTBIQ de Terrassa assessora les famílies de joves

L'assetjament escolar i què fer si un fill surt de l'armari seran els temes principals dels tallers que s'organitzaran

La Torre
26 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:45h
El Servei LGTBIQ organitzarà dues activitats incloses en la Guia d'Activitats per a Pares i Mares del 2017, per tal d'assessorar les famílies de joves del col·lectiu LGTBI. L'assetjament escolar i com actuar amb fills LGTBI seran els temes principals dels tallers.

Amb l'activitat "L'armari pels abrics! Prevenció del bullying LGTBIfòbic", que es durà a terme als centres escolars, es pretén promoure una mirada positiva en el conjunt de joves perquè tothom reaccioni i se sumin forces davant les discriminacions. En aquest taller es donaran pistes sobre com actuar en cas de conèixer una situació d'assetjament escolar, es debatrà si el jovent té prou eines per viure la diversitat sexual i de gènere com un valor i es donaran pautes d'actuació per prevenir l'assetjament escolar del col·lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals, Intersexuals).

L'altra activitat prevista pel Servei LGTBIQ és "Famílies sense armaris. Acompanyant la diversitat sexual i de gènere". L'objectiu serà crear un espai on parlar de la diversitat sexual i de gènere dels joves. Es parlarà de pors, expectatives i projeccions amb les famílies amb fills acabats de sortir de l'armari o que sospiten que haurien de fer-ho. 

Els tallers, de dues hores de durada, estan limitats a la disponibilitat pressupostària del servei. Les inscripcions es podran fer per telèfon o email a través del Servei LGTBIQ de l'Ajuntament de Terrassa.