Els tres alcaldes democràtics de Terrassa, junts pel «no» a Rajoy

Manuel Royes, Pere Navarro i Jordi Ballart coincideixen en el Consell Nacional del PSC

Royes, Navarro i Ballart, al Consell Nacional del PSC.
Royes, Navarro i Ballart, al Consell Nacional del PSC. | Twitter @jordi_ballart
La Torre
26 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:43h
Els tres alcaldes democràtics de Terrassa han coincidit aquest dimarts al vespre al Consell Nacional del PSC. Manuel Royes, Pere Navarro i Jordi Ballart han votat pel "no" a Rajoy, com la majoria de socialistes catalans que hi van assistir. L'actual alcalde de Terrassa ha compartit a les xarxes socials la foto dels tres últims alcaldes de la ciutat, junts en un acte de partit.
L'alcalde de Terrassa ha escrit un post al seu bloc convençut que els socialistes catalans han pres "la millor decisió possible, pensant en les idees, en el projecte polític i en els valors que defensem els socialistes". Segons Ballart, "no ha estat una decisió fàcil i és probable que en les properes setmanes o mesos tingui un cost". "Estem preservant l'esperit del PSC i la credibilitat dels socialistes catalans davant de tota la societat catalana i espanyola", afegeix.

Jordi Ballart ha argumentat que l'abstenció del PSOE ve donada per "una gestora que no té ni autoritat ni legitimitat per al que està fent i que es nega a escoltar els i les militants" i que s'està utilitzant "per forçar un canvi radical d'estratègia política al marge de la militància, per pressionar i amenaçar els 'dissidents', per negar el debat polític, per bloquejar la democràcia interna".