Comença la 24a temporada dels Dijous a l'Hotel de Matadepera

Un concert de Roc Casagran i Cesk Freixas dóna el tret de sortida al cicle de concerts de la tardor i l'hivern

Freixas i Casagran, en una imatge promocional
Freixas i Casagran, en una imatge promocional | Dijous a l'Hotel
La Torre
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:25h
Aquest dijous 27 d'octubre comença, a l'Hotel de Matadepera, la vint-i-quatrena temporada del cicle "Dijous a l'Hotel" amb un concert de Cesk Freixas i Roc Casagran. 

El cicle Dijous a l'Hotel és una programació estable de música que té lloc a l'antic Hotel de Matadepera, actualment un espai juvenil, les nits dels dijous. Va iniciar-se el març del 2005 i es realitzen dues temporades per any, durant les quals hi han passat més d'un centenar de grups, de diversos estils, procedències i experiència.

El concert de Freixas i Casagran obren aquesta temporada aquest dijous, a les 22.30h, i l'entrada serà gratuïta.

Roc Casagran i Cesk Freixas volen rendir un sentit homenatge a la música i a la poesia. El cantant del Penedès i l’escriptor sabadellenc volen reivindicar a través de les cançons i els poemes propis el potencial transformador que té la cultura i aprofitar per explicar com s’han inspirat a través de la crítica social i en el llegat de molts poetes de la literatura catalana que han ajudat a construir un imaginari col·lectiu. 

Roc Casagran i Cesk Freixas ja feia anys que treballaven, cadascú pel seu compte, un amb les cançons i l'altre amb els poemes, però tots dos amb un mateix concepte de cultura, entesa com a eina transformadora, per teixir ponts, desvetlladora, per construir una realitat massa sovint silenciada.

A més de Casagran i Freixas també passaran per l'Hotel de Matadepera al llarg d'aquesta temporada Mabel Flores, PAVVLA, L'Exèrcit d'Islàndia, Soroll Blanc i Estúpida Erikah.