Abacus dóna 1.474 euros a l'Associació Alba contra la violència familiar

Es tracta d'una donació dins del programa Teaming, impulsat i finançat pels treballadors de la cooperativa

L'acte de la donació d'Abacus a l'Associació Alba
L'acte de la donació d'Abacus a l'Associació Alba | Abacus
Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:29h
La cooperativa Abacus ha fet una donació a l'Associació Alba i a la seva acció de suport contra les víctimes de violència familiar. Ho ha fet a partir de l'elecció dels socis de treball, que hi han destinat els fons captats dins del seu programa Teaming.

L'Associació Alba, fundada el 1987, és un referent en el tractament de persones amb problemes vinculats a les addiccions. En aquest cas, es tracta d'un projecte de suport terapèutic a les persones que pateixen violència familiar, amb l'objectiu que es trenqui aquesta cadena que es transmet de pares a fills.

La iniciativa de l’Associació Alba cobreix un dèficit assistencial que cap entitat treballa actualment a la ciutat de Terrassa. El lliurament de la donació es va fer dimarts a les 12:30 a l’establiment Abacus de Terrassa, amb el cap de l’establiment Abacus de Terrassa, Jesús Ramos, i la cap de Comunicació Interna i Participació dels Socis, Muntsa Turon, al president de l’Associació Alba, Enric Riverola.

El programa Teaming d’Abacus cooperativa és una iniciativa de microdonacions dels socis de treball i treballadors amb el que voluntàriament aporten 1€ mensual a un fons que anualment s’aporta a un projecte proposat i escollit pels propis treballadors. Aquest programa, nascut a finals de 2008, ha fet donació fins avui de 12.000 euros, dels quals 1.474€ corresponen a la donació a l’Associació Alba.