Molta presència egarenca a les seleccions catalanes sub-18 d'hoquei

A partir de dissabte disputaran els Campionats Autonòmics a Madrid

La Torre
26 d'octubre del 2016
Les seleccions catalanes preparades per participar als Campionats Autonòmics sub-18
 
Les seleccions catalanes sub-18 participaran des de dissabte, 29 d’octubre, fins  dimarts, dia 1 de novembre, als Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es celebren a Madrid. Ambdues seleccions, tant la masculina com la femenina, estan farcides de jugadors de Terrassa.
 
El campionat masculí compta amb la participació de vuit seleccions: Catalunya, Comunitat de Madrid, Cantàbria, Comunitat Valenciana (Grup A),  Euskadi, Aragó, Castilla la Manxa i Múrcia (Grup B). Al campionat femení són set les seleccions que lluitaran pel títol de campiones: Catalunya, Comunitat de Madrid, Cantàbria, Euskadi (Grup A), Comunitat Valenciana, Canàries, i Aragó (Grup B). Els partits de grup i les finals es jugaran en quatre parts de quinze, sense aturar el temps en gol ni en penal córner. La passada temporada Catalunya va ser subcampiona d'ambdós campionats.

Els components de la selecció masculina són Javier Marfà, Marc Reyné i Javi Esteban (RC Polo); Marc Recasens, Pedro Sanromà, Marc Sanromà, Gerard Clapés, Xavi Gispert i Àlex Broto (Club Egara); Edu de Ignacio, Jan Calvache i Àlex Dalmau (CD Terrassa); Jan Vall, Marc Abenoza, Roc Badia, Roger Figa, Miquel Calzada i Marc Vizcaíno (Atlètic Terrassa).
 
El cos tècnic està format per Oriol Torras i Pep Olivé, entrenadors; Marc Salinas, cap d'equip, i Albert Lis, fisioterapeuta.

La selecció femenina està formada per Júlia Strappato, Lídia Llordes i Naia Alonso (CD Terrassa); Marina Matarrodona i Pola Amat (Atlètic Terrassa); Alejandra Conill, Lorena Vives, Adriana Costafreda, Isabel Zaldúa i Nora Bruinsma (RC de Polo);  Laia Vidosa, Clara Rodríguez, Helena Cambra, Laura Bosch, Marta Lamoglia i Anna Serrahima (Júnior FC); Clara Pérez (Línia 22) i Marta Dorda (Iluro HC). Els entrenadors de la selecció femenina són Arseni Sañé i Guillermo Carnicer; Laia Ricart és la fisioterapeuta i Anna Roure, la cap d'equip.