L'homenatge a Àngels Poch omple el Teatre Alegria de Terrassa

L'actriu, que va morir el 2015, va rebre a títol pòstum la Medalla d'Honor de la Ciutat

La imatge d'Àngels Poch, durant la intervenció de Jordi Ballart.
La imatge d'Àngels Poch, durant la intervenció de Jordi Ballart. | Rafel Casanova BCF
La Torre
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:10h
L'esperit d'Àngels Poch va il·luminar aquest dilluns al vespre el Teatre Alegria. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va presidir l'acte d'homenatge i lliurament de la Medalla d'Honor de la Ciutat, a títol pòstum l'actriu Àngels Poch, com a reconeixement a la seva trajectòria cultural i professional dedicada al cinema, teatre i televisió. L'alcalde va lliurar la Medalla a la mare de l'actriu.

A l'acte, que va tenir lloc al Teatre Alegria, van assistir també el tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, el regidor de Cultura, Jordi Flores, portaveus dels grups municipals i membres de la corporació local. Al llarg de la cerimònia es van succeir les intervencions de diferents companys de professió de Poch com ara Feliu Formosa, Rosa Boladeras, Marissa Josa i Oriol Broggi, entre d'altres.

Àngels Poch i Comas, nascuda a Terrassa el 1948, va morir el 17 de març de 2015. Actriu amb una intensa trajectòria en el teatre, també va fer-se un paper important en el món de la televisió, amb personatges recordats a les sèries de TV3. Va ser la Teresa d'Estació d'enllaç, la Padrina a La memòria dels cargols i la Carmeta a Temps de silenci. Àngels Poch va començar la seva trajectòria a la companyia terrassenca El Globus i va treballar tant en teatre, televisió com cine.

Va treballar al costat d'actors i directors de prestigi, i tots coincidien en apuntar el seu talent. Va rebre guardons com el Premi Butaca (1995), el Premi de la Crítica (1995) o el Premi Margarida Xirgu (1998). Pel seu compromís amb la cultura i la societat, serà mereixedora del màxim reconeixement de la ciutat.
 

Jordi Ballart lliura la Medalla d'Honor de Terrassa a la mare d'Àngels Poch. Foto: Rafel Casanova BCF