Terrassa obre inscripcions per a formar «persones facilitadores de la convivència»

Té com a objectiu formar persones sensibilitzades amb la convivència en la diversitat per a què expandeixin aquests principis a tota la ciutat

La Torre
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:42h
L'Ajuntament de Terrassa ha obert el període d'inscripcions al projecte Persones facilitadores de la convivència. La iniciativa, amb el suport de l'Obra Social La Caixa, vol formar persones sensibilitzades amb la convivència positiva en la diversitat perquè expandeixin i multipliquin aquests principis a la ciutat.

Aquest projecte inclourà un grup de ciutadans amb diferents orígens i sensibilitats culturals, amb l'objectiu de donar visibilitat a la diversitat, un tret característic de Terrassa que en fa una ciutat millor. El servei de Ciutadania de l'ajuntament té, com a una de les línies mestres, el foment de la convivència des dels valors de la diversitat, la interculturalitat i la cultura democràtica, en favor del benestar col·lectiu i la cohesió social.

El projecte va dirigit a persones amb ganes de millorar la convivència al seu entorn. La formació enfortirà les seves capacitats comunicatives i relacionals i ampliarà els seus coneixements en temes de diversitat i interculturalitat. El programa ofereix dos grups, un al matí i un a la tarda, per garantir que persones amb diferents disponibilitats horàries hi puguin participar.

A banda de la part formativa, la iniciativa conté una part pràctica, en què els participants organitzaran activitats de sensibilització obertes a la ciutadania per fer difusió de la convivència positiva. Les activitats estaran pensades i dissenyades per les persones participants, amb el suport del Servei de Ciutadania de l’Ajuntament.

Les persones interessades poden contactar amb el Servei de Ciutadania al telèfon 937315982 (ext. 3677) o al correu electrònic [email protected]