Rescaten un home de 58 anys de Terrassa que s'havia perdut buscant bolets

En la seva recerca es van mobilitzar tres dotacions terrestres i un helicòpter, al Berguedà

La Torre
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:01h
Vehicles de Bombers buscant els boletaires perduts.
Vehicles de Bombers buscant els boletaires perduts. | @jdmsoler
Els rescats de boletaires continuen al Berguedà i aquesta vegada un dels protagonistes era terrassenc. Aquest passat diumenge, segons han explicat els Bombers de la Generalitat a NacióBerguedà, es van haver de realitzar dues sortides a Castellar del Riu en aquest sentit, per dues persones que es van desorientar i perdre mentre buscaven bolets. 

El primer avís es va donar a les 13.57 hores, quan es va avisar que un home de 58 anys i veí de Terrassa s'havia perdut. En la seva recerca es van mobilitzar tres dotacions terrestres i un helicòpter, que finalment el van localitzar pels volts de les 18.30 hores, i el van portar sa i estalvi al pàrquing dels Rasos de Peguera. 

Paral·lelament, però, una altra dotació de Bombers també es va activar per buscar una dona de 61 anys, que va perdre el grup amb qui anava mentre buscava bolets, i va quedar sola enmig del bosc sense saber tornar. En aquest cas, però, segons han indicat, se la va trobar ràpidament, i el cos de seguretat es va poder retirar ràpidament.