Cap de setmana intens de l'Esbart Egarenc

Les diferents seccions de l'entitat ballen en diferents actes a Terrassa

Actuació de l'Esbart Egarenc a la plaça de Lluís Companys.
Actuació de l'Esbart Egarenc a la plaça de Lluís Companys. | Rosa Pastor
La Torre
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:23h
L'Esbart Egarenc d'El Social de Terrassa va actuar per partida doble aquest cap de setmana.

Dissabte al matí l'Espardenya Verda va ballar al Banc de Sang de Terrassa en motiu de la Marató de la Donació de Sang. Tot i el fred i les pluges de dissabte, les joves dansaires van poder completar una molt bona actuació i atraure gent a fer la seva donació. L'Espardenya Verda va interpretar una adaptació de la Polka d'Ours, l'entrada de Balls del Vallès i, per acabar, va ballar juntament amb el públic l'Estapera de Terrassa.

Diumenge al matí va ser el torn de Juvenils i Cos de Dansa. Van ser els encarregats de posar la dansa a la Festa de la Tardor Manxega, juntament amb un grup andalús, un aragonès i dos de manxecs. El Cos de Dansa va oferir Airós, Es Jaleo, Danses de Vilanova, Marina, Gitanes de Rubí i Galop de Panderetes. El grup Juvenil va ballar un fragment de la Quadrilla del Rosselló. Aquesta era la VIII edició de la festa, organitzada per l'Associació Cultural de Castilla-La Mancha de Terrassa a la plaça de Lluís Companys.

L'Esbart Egarenc havia d'actuar també dissabte a la tarda a la Colònia Güell, però per la previsió meteorològica, es va haver de cancel·lar l'actuació. L'organització i l'Esbart ja estan treballant per trobar una data alternativa.